MENU
Περιοχή Χρηστών Wishlist Καλάθι αγορών
Close

ΣΥΝΔΕΣΗ

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, παρακαλούμε συνδεθείτε εδώ. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό εγγραφείτε εδώ.

ΑρχικήΕσωτερικός χώροςΤραπέζια

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ SINTERED STONE FB98589.02 WHITE MARBLE 120x80x76Y εκ.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ SINTERED STONE FB98589.02 WHITE MARBLE 120x80x76Y εκ.
ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ SINTERED STONE FB98589.02 WHITE MARBLE 120x80x76Y εκ. ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ SINTERED STONE FB98589.02 WHITE MARBLE 120x80x76Y εκ. ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ SINTERED STONE FB98589.02 WHITE MARBLE 120x80x76Y εκ. ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ SINTERED STONE FB98589.02 WHITE MARBLE 120x80x76Y εκ. ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ SINTERED STONE FB98589.02 WHITE MARBLE 120x80x76Y εκ. ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ SINTERED STONE FB98589.02 WHITE MARBLE 120x80x76Y εκ. ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ SINTERED STONE FB98589.02 WHITE MARBLE 120x80x76Y εκ.
Σελίδα Καταλόγου 0
Κωδικός Αναγνώρισης:FB98589.02

Προτειν. Τιμή Λιανικής: 94,89 €

FB98589.02 ΤΡΑΠΕΖΙ SINTERED STONE-----Ανακαλύψτε την καινούρια προσθήκη στην γκάμα των προϊόντων μας. Το τραπέζι με επιφάνεια από sintered stone σε όψη ΛΕΥΚΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ. To σχήμα είναι ορθογώνιο και στηρίζεται σε μαύρα μεταλλικά πόδια. Το κλασικό design συναντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ομορφαίνει τον χώρο σας. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 120x80x76Y εκ. Πάχος επιφάνειας: 1,2 εκ. Απόσταση ποδιών: 105x68 εκ. ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Τα πόδια είναι μεταλλικά και διαθέτουν ρεγουλατόρους στο κάτω μέρος για μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτηση. Το χαρακτηριστικό, όμως, αυτού του τραπεζιού είναι η επιφάνεια του. Αυτή είναι κατασκευασμένη από sintered stone (πυροσυσσωματωμένη πέτρα). Βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με πέτρα μιας και αυτός είναι ο επιστημονικός του όρος. Το sintered stone, λοιπόν, (πυροσυσσωματωμένη πέτρα) είναι μια μήτρα (καλούπι) ορυκτών, όπως ο γρανίτης, ο χαλαζίας, κομμάτια γυαλιού κτλ., που θερμαίνονται (συντήκονται) για να σχηματίσουν μια στερεή αδιαπέραστη μάζα που οδηγεί σε μια επιφάνεια που δεν μπορεί να χαραχθεί, να γρατσουνιστεί, να καεί ή να λερωθεί. Μάλιστα, ακόμα και στις ιδιότητές του, αυτό το υλικό μοιάζει πάρα πολύ με κεραμικό, ωστόσο είναι ακόμα καλύτερο! Στο ανεκπαίδευτο μάτι, αυτό το υλικό δεν μπορεί να διακριθεί εύκολα από άλλα κεραμικά υλικά και έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως: •Ανεπηρέαστο από καιρικά φαινόμενα •Δεν επηρεάζεται από τη ζέστη ή το κρύο •Αδιάβροχο •Ανοξείδωτο •Πολύ δύσκολο να κοπεί, να γρατσουνιστεί ή να καταστραφεί •Εύκολο στο καθάρισμα •Ασφαλές και υγιεινό για τρόφιμα •Μη πορώδες που σημαίνει ότι δεν απορροφά βλαβερές ουσίες όπως βακτήρια κτλ. •Ελαφρύ •Ανακυκλώσιμο ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα πέρασμα με υγρό πανί είναι αρκετό, και εάν υπάρχουν λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα καθαριστικά από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Πρόκειται για ένα τραπέζι που αλλάζει τις ισορροπίες! Συνδυάζει με υπέροχο τρόπο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του, με το μέταλλο των ποδιών. Συνδυάστε τo με καρέκλες με την ίδια αισθητική και αποκτήστε την τραπεζαρία που πάντα επιθυμούσατε. Η λιτή του κατασκευή μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και διάφορα στυλ διακόσμησης και είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσει και αισθητικά τον χώρο σας! *To προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο

Περισσότερα
FB98589.02 ΤΡΑΠΕΖΙ SINTERED STONE-----Ανακαλύψτε την καινούρια προσθήκη στην γκάμα των προϊόντων μας. Το τραπέζι με επιφάνεια από sintered stone σε όψη ΛΕΥΚΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ. To σχήμα είναι ορθογώνιο και στηρίζεται σε μαύρα μεταλλικά πόδια. Το κλασικό design συναντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ομορφαίνει τον χώρο σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
120x80x76Y εκ.
Πάχος επιφάνειας: 1,2 εκ.
Απόσταση ποδιών: 105x68 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα πόδια είναι μεταλλικά και διαθέτουν ρεγουλατόρους στο κάτω μέρος για μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτηση.

Το χαρακτηριστικό, όμως, αυτού του τραπεζιού είναι η επιφάνεια του. Αυτή είναι κατασκευασμένη από sintered stone (πυροσυσσωματωμένη πέτρα). Βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με πέτρα μιας και αυτός είναι ο επιστημονικός του όρος. Το sintered stone, λοιπόν, (πυροσυσσωματωμένη πέτρα) είναι μια μήτρα (καλούπι) ορυκτών, όπως ο γρανίτης, ο χαλαζίας, κομμάτια γυαλιού κτλ., που θερμαίνονται (συντήκονται) για να σχηματίσουν μια στερεή αδιαπέραστη μάζα που οδηγεί σε μια επιφάνεια που δεν μπορεί να χαραχθεί, να γρατσουνιστεί, να καεί ή να λερωθεί. Μάλιστα, ακόμα και στις ιδιότητές του, αυτό το υλικό μοιάζει πάρα πολύ με κεραμικό, ωστόσο είναι ακόμα καλύτερο! Στο ανεκπαίδευτο μάτι, αυτό το υλικό δεν μπορεί να διακριθεί εύκολα από άλλα κεραμικά υλικά και έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως:
•Ανεπηρέαστο από καιρικά φαινόμενα
•Δεν επηρεάζεται από τη ζέστη ή το κρύο
•Αδιάβροχο
•Ανοξείδωτο
•Πολύ δύσκολο να κοπεί, να γρατσουνιστεί ή να καταστραφεί
•Εύκολο στο καθάρισμα
•Ασφαλές και υγιεινό για τρόφιμα
•Μη πορώδες που σημαίνει ότι δεν απορροφά βλαβερές ουσίες όπως βακτήρια κτλ.
•Ελαφρύ
•Ανακυκλώσιμο

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα πέρασμα με υγρό πανί είναι αρκετό, και εάν υπάρχουν λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα καθαριστικά από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Πρόκειται για ένα τραπέζι που αλλάζει τις ισορροπίες! Συνδυάζει με υπέροχο τρόπο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του, με το μέταλλο των ποδιών.
Συνδυάστε τo με καρέκλες με την ίδια αισθητική και αποκτήστε την τραπεζαρία που πάντα επιθυμούσατε. Η λιτή του κατασκευή μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και διάφορα στυλ διακόσμησης και είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσει και αισθητικά τον χώρο σας!

*To προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο
Συσκευασίες Ειδών
Περιγραφή ΣυσκευασίαςΜικτό ΒάροςΚαθαρό ΒάροςΒασικός ΌγκοςΒήμα ΌγκουΠοσότητα ΑλλαγήςΑριθμός ΤεμαχίωνΜήκος mΠλάτος mΎψος m
BOX A25240.056320011.280.880.05
BOX B6.75.70.02610010.870.20.15

Κατεβάστε τις οδηγίες εδώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.