MENU
Περιοχή Χρηστών Wishlist Καλάθι αγορών
Close

ΣΥΝΔΕΣΗ

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, παρακαλούμε συνδεθείτε εδώ. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό εγγραφείτε εδώ.

ΑρχικήΔιακόσμησηΛουλούδια - Φυτά

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΟΟ ΚΑΙ SEAGRASS ΜΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ FB97823.02 30x200x3Yεκ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΟΟ ΚΑΙ SEAGRASS ΜΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ FB97823.02 30x200x3Yεκ.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΟΟ ΚΑΙ SEAGRASS ΜΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ FB97823.02 30x200x3Yεκ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΟΟ ΚΑΙ SEAGRASS ΜΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ FB97823.02 30x200x3Yεκ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΟΟ ΚΑΙ SEAGRASS ΜΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ FB97823.02 30x200x3Yεκ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΟΟ ΚΑΙ SEAGRASS ΜΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ FB97823.02 30x200x3Yεκ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΟΟ ΚΑΙ SEAGRASS ΜΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ FB97823.02 30x200x3Yεκ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΟΟ ΚΑΙ SEAGRASS ΜΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ FB97823.02 30x200x3Yεκ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΑΜΒΟΟ ΚΑΙ SEAGRASS ΜΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΟ FB97823.02 30x200x3Yεκ.
Σελίδα Καταλόγου 0
Κωδικός Αναγνώρισης:FB97823.02

Προτειν. Τιμή Λιανικής: 25,89 €

Προϊόντα χωρίς απόθεμα και ημερομηνία παραλαβής πριν τις 15/07 δεν είναι δυνατό να καταχωρηθούν σε παραγγελία.

Το διακοσμητικό FB97823.02 είναι ένα στικ από bamboo το οποίο είναι διακοσμημένο με αριστοτεχνικά πλεγμένο seagrass σε μορφή μεγάλου φύλλου. Το χρώμα της κατασκευής είναι ΜΑΥΡΟ και ΦΥΣΙΚΟ, ενώ το μέγεθος του διακοσμητικού το καθιστά επιβλητικό όπου κι αν έχετε αποφασίσει να το τοποθετήσετε, με αποτέλεσμα να μην περνάει απαρατήρητο και να δίνει μονομιάς μια διαφορετική οπτική στον χώρο σας. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Φύλλο: 78x30 εκ. Συνολικό ύψος: 200 εκ. Πάχος φύλλου: 3 εκ. ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Το στικ είναι φτιαγμένο από bamboo. To bamboo είναι ένα τροπικό φυτό το οποίο δεν είναι δέντρο όπως ίσως πολλοί να πιστεύουν, αλλά είναι είδος γρασιδιού! Το ξύλο του είναι σκληρό και μάλιστα είναι 2-3 φορές πιο σκληρό από τα περισσότερα παραδοσιακά σκληρά ξύλα, συμπεριλαμβανομένης της βελανιδιάς! Το σχήμα του φύλλου είναι κατασκευασμένο από αποξηραμένα seagrass. Τα "Seagrass", (θαλάσσια φυτά, όχι κανονικά φύκια) είναι τα μόνα ανθοφόρα φυτά που μπορούν να ζήσουν κάτω από το νερό. Πιο στενά συνδεδεμένα με τα κρίνα και τα τζίντζερ παρά με τα αληθινά χόρτα, αναπτύσσονται σε ιζήματα στον πυθμένα της θάλασσας με όρθια, επιμήκη φύλλα και μια θαμμένη δομή που μοιάζει με ρίζα. Επίσης απορροφούν θρεπτικά συστατικά από την παράκτια απορροή και σταθεροποιούν τα ιζήματα, βοηθώντας να διατηρηθεί το νερό καθαρό. Τα λιβάδια με θαλάσσιο χόρτο εμφανίζονται συνήθως στις περισσότερες ρηχές, προστατευμένες θαλάσσιες ακτές και εκβολές ποταμών με μαλακό πυθμένα. Παρέχουν επίσης τροφή και καταφύγιο σε πολλούς οργανισμούς και κατατάσσονται ως το 3ο πιο πολύτιμο οικοσύστημα παγκοσμίως! ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Ένα ξεσκόνισμα συνήθως είναι αρκετό για το καθάρισμα αυτού του διακοσμητικού. Αποφύγετε την χρήση χημικών καθαριστικών. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Η ιδιαιτερότητα αυτού του διακοσμητικού θα το κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο σας. Εκτός από διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας, μπορεί, επίσης, να ταιριάξει και σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Το νομαδικό στυλ στο οποίο παραπέμπει αυτό το διακοσμητικό και σε «ταξιδεύει» σε μέρη μακρινά, αιχμαλωτίζει την φαντασία, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί και ιδιαίτερη διακοσμητική συνοχή για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές και συνειρμικές αρετές του.

Περισσότερα
Το διακοσμητικό FB97823.02 είναι ένα στικ από bamboo το οποίο είναι διακοσμημένο με αριστοτεχνικά πλεγμένο seagrass σε μορφή μεγάλου φύλλου. Το χρώμα της κατασκευής είναι ΜΑΥΡΟ και ΦΥΣΙΚΟ, ενώ το μέγεθος του διακοσμητικού το καθιστά επιβλητικό όπου κι αν έχετε αποφασίσει να το τοποθετήσετε, με αποτέλεσμα να μην περνάει απαρατήρητο και να δίνει μονομιάς μια διαφορετική οπτική στον χώρο σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φύλλο: 78x30 εκ.
Συνολικό ύψος: 200 εκ.
Πάχος φύλλου: 3 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το στικ είναι φτιαγμένο από bamboo. To bamboo είναι ένα τροπικό φυτό το οποίο δεν είναι δέντρο όπως ίσως πολλοί να πιστεύουν, αλλά είναι είδος γρασιδιού! Το ξύλο του είναι σκληρό και μάλιστα είναι 2-3 φορές πιο σκληρό από τα περισσότερα παραδοσιακά σκληρά ξύλα, συμπεριλαμβανομένης της βελανιδιάς!

Το σχήμα του φύλλου είναι κατασκευασμένο από αποξηραμένα seagrass.
Τα "Seagrass", (θαλάσσια φυτά, όχι κανονικά φύκια) είναι τα μόνα ανθοφόρα φυτά που μπορούν να ζήσουν κάτω από το νερό. Πιο στενά συνδεδεμένα με τα κρίνα και τα τζίντζερ παρά με τα αληθινά χόρτα, αναπτύσσονται σε ιζήματα στον πυθμένα της θάλασσας με όρθια, επιμήκη φύλλα και μια θαμμένη δομή που μοιάζει με ρίζα. Επίσης απορροφούν θρεπτικά συστατικά από την παράκτια απορροή και σταθεροποιούν τα ιζήματα, βοηθώντας να διατηρηθεί το νερό καθαρό. Τα λιβάδια με θαλάσσιο χόρτο εμφανίζονται συνήθως στις περισσότερες ρηχές, προστατευμένες θαλάσσιες ακτές και εκβολές ποταμών με μαλακό πυθμένα. Παρέχουν επίσης τροφή και καταφύγιο σε πολλούς οργανισμούς και κατατάσσονται ως το 3ο πιο πολύτιμο οικοσύστημα παγκοσμίως!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα συνήθως είναι αρκετό για το καθάρισμα αυτού του διακοσμητικού. Αποφύγετε την χρήση χημικών καθαριστικών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η ιδιαιτερότητα αυτού του διακοσμητικού θα το κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο σας. Εκτός από διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας, μπορεί, επίσης, να ταιριάξει και σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Το νομαδικό στυλ στο οποίο παραπέμπει αυτό το διακοσμητικό και σε «ταξιδεύει» σε μέρη μακρινά, αιχμαλωτίζει την φαντασία, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί και ιδιαίτερη διακοσμητική συνοχή για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές και συνειρμικές αρετές του.
Συσκευασίες Ειδών
Περιγραφή ΣυσκευασίαςΜικτό ΒάροςΚαθαρό ΒάροςΒασικός ΌγκοςΒήμα ΌγκουΠοσότητα ΑλλαγήςΑριθμός ΤεμαχίωνΜήκος mΠλάτος mΎψος m
1PC1.710.1200120.30.2

Κατεβάστε τις οδηγίες εδώ .

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Για την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.